Foto: BCC Media

Kulturprosjekter i tankene? Søk LNU Kultur! 

Er dere en landsdekkende og demokratisk barne- og ungdomsorganisasjon som vil gjennomføre kulturprosjekt? Da bør du lese mer her. 

Som annonsert tidligere har vi satt opp en ekstra søknadsrunde i LNU Kultur med frist 30.september. Vi har igjen litt over 800 000 kr som skal deles ut til landsdekkende og demokratiske barne- og ungdomsorganisasjoner som ønsker å gjennomføre et kulturprosjekt. 

Støtteordninger har gitt støtte til mye gøyalt. Liste over tidligere tildelinger ligger til enhver tid på nettsidene våre, og disse må gjerne brukes til inspirasjon. Her er noen eksempler på prosjekter som har fått støtte:  

Foto: BCC Media

Aktivitetsklubben fikk støtte til prosjektet “AK Online” som oppstod som følge av koronautbruddet og strenge restriksjoner. AK Online er et TV-program hvor barn og unge er med i alle faser av produksjonen. Det ble laget syv episoder med ulike tema for hver gang. 

Illustrasjon: Camilla Nordbø

Natur og Ungdom fikk støtte til prosjektet “oljepodden”, som er en podcast med navnet Oljekåt. Podcasten består av 8 episoder med gjester og forskjellig tematikk i tilknytting til oljeeventyret. Podcasten har over 800 lyttere og har fått gode vurderinger.

Foto: Eryk Oskar Swiergon

Norges Bygdeungdomslag fikk støtte til prosjektet “NBU – 75 år med kjærlighet til levende bygder”. I anledning organisasjonens 75 års jubileum ble 75 år med organisasjonshistorie og –kultur samlet og digitalisert. Resultatet ble en hovedfilm og flere kortere snutter. 

I forkant av at søknaden sendes inn kan dere be om veiledning. Ta kontakt med saksbehandler på cennet@lnu.no eller 23 31 05 82. Søknadsfristen er ut dagen 30.september. Søknaden sendes gjennom søknadsportalen vår stotteordninger.no. Retningslinjer og annen informasjon om LNU Kultur kommer dere rett til ved å trykke her 

Publisert 9. september 2021

Kontaktpersoner

  • Cennet Sener

    Organisasjonsrådgiver, LNU Kultur og LNU Aktivitetsstøtta

    23 31 05 82
    cennet@lnu.no

Topp