To spennende stillinger hos LNU

Vil du jobbe med forvaltning eller med Trygg-arbeid i LNU? Vi har nå to ledige stillinger hos oss!

Vi har nå to ledige rådgiverstillinger i LNU. Søk jobb hos oss!

Organisasjonsrådgiver forvaltning

Vi søker deg som har erfaring fra og interesse for forvaltningsarbeid, eller kjennskap til Frifond organisasjon. Du er serviceinnstilt og har god kjennskap til økonomiarbeid. Du har god erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten, gjerne på ledernivå. Du har også interesse for vedtekter og andre styrende dokumenter. Søker må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Gode samarbeidsevner og en selvstendig og ryddig arbeidsstil er en forutsetning. Erfaring med forvaltning av støtteordninger er en fordel.   

Organisasjonsrådgiver kompetanse og interessepolitikk

LNU har i over 20 år jobbet systematisk med å gjøre barne- og ungdomsorganisasjonene til trygge møteplasser for barn og unge gjennom prosjektet Trygg. I dag holder vi hyppige kurs, utvikler ressursmateriell, lærer opp ca. 100 trygg-ambassadører årlig og bistår i håndteringen av krevende saker i organisasjonene hvert år. Nå søker vi en rådgiver som kan overta ansvaret for en av LNUs største kompetansesatsinger.  

Publisert 10. november 2021

Kontaktpersoner

 • Ann Helen Skaanes

  Avdelingsleder, forvaltning

  23 31 05 87
  ann.helen@lnu.no

 • Kim Kantardjiev

  Avdelingsleder, kompetanse og interessepolitikk

  977 20 102
  kim@lnu.no

Topp