Til hovedinnhold
KFUK-KFUM-speiderne. Foto: Ørjan Apeland

NY FRIST! Bærekraftsstøtta er åpen for nye søknader

Er din organisasjon interessert i FNs bærekraftsmål? Vil dere lære mer om fred, mindre ulikhet, klimaendringene eller andre temaer? Da kan dere søke om støtte til deres prosjekt fra Bærekraftsstøtta!  

Målgruppen er landsdekkende og demokratiske organisasjoner som driver frivillig virksomhet for barn og unge i Norge. Lokallag, regionallag og sentralledd kan søke. Organisasjonen må være registrert i Frivillighetsregisteret. 

Målet til bærekraftsstøtta er å øke kunnskap og engasjement rundt FNs bærekraftsmål og tilhørende miljø- og utviklingsspørsmål blant barn og unge i Norge.  På LNUs ressursside for Bærekraft kan dere finne inspirasjon til temaer dere kan utforske eller aktiviteter dere kan gjennomføre. 

Har dere en prosjektidé, ønsker tilbakemelding på et utkast til søknad, eller er usikre på om deres prosjekt er kvalifisert for støtte? Kontakt kirsten@lnu.no eller ring 91 92 41 81. For svar på eventuelle spørsmål kan dere også sjekke retningslinjene eller Ofte stilte spørsmål på støtteordningens nettside. Der finner dere også et kladdskjema for utkast til søknad dere kan fylle inn for å få tilbakemeldinger. 

Frist for søknad er 26. april, og søknaden sendes via LNUs søknadsportal

Publisert – Sist oppdatert 11.04.2024 11:55