Til hovedinnhold
Bilde fra Trygg-ambassadør samling 2022.

Bli med på ungdomsworkshop på Stortinget om internasjonale relasjoner

Er du under 35 og har en lidenskap for politikk, sikkerhet, internasjonale forhold og diplomati? Grip muligheten til å delta i en spennende workshop på Stortinget, hvor du kan bidra til å forme globale perspektiver på fremtidens internasjonale relasjoner. 

Når og hvor? Merk datoen: 30. april kl. 12:00 – 15:00. Vi samles i ærverdige omgivelser på Stortinget for en ettermiddag fylt med diskusjoner, idéutvikling og nettverksbygging. 

Hva kan du forvente? Dette er din sjanse til å være med i en gruppe av unge, engasjerte individer i en workshop som oppmuntrer til å tenke nytt rundt dagens og morgendagens utfordringer i internasjonale relasjoner. Workshopen ledes av Nettverket for Unge Parlamentarikere i OSSEs Parlamentarikerforsamling. 

  • Aktiv deltakelse i diskusjoner om nøkkelspørsmål som preger internasjonale relasjoner. 
  • Muligheten til å medvirke i utarbeidelsen av et utkast til resolusjon. 
  • En sjelden sjanse til å påvirke fremtidige diskusjoner på OSSEs 31. årlige Parlamentarikerforsamling i Bucuresti. 

 Vi ønsker engasjerte unge mennesker velkommen til å delta, dele tanker og perspektiver, og sammen utforme forslag til løsninger som vil bli presentert som et supplementært dokument for diskusjon og avstemming i juli. 

Hvordan melder du deg på? Fyll ut skjemaet nedenunder for å søke om plass på workshopen på Stortinget den 30. april fra kl. 12:00 til 15:00. Fyll ut navn, verv/organisasjonserfaring og en kort tekst hvorfor nettopp du bør få delta!

Påmeldingsfristen er 14.april. Du vil få svar på din søknad etter kort tid. 

Publisert – Sist oppdatert 25.03.2024 09:39