Til hovedinnhold

Bli med på Youth, Peace and Security – Nordic Youth Seminar  

Om Seminaret

Bli inpirert av kraften i nordisk samarbeid på Youth, Peace and Security – Nordic Youth Seminar 5.-7. april i Helsinki, Finland. 

Seminaret er skreddersydd for engasjerte unge som er medlemmer av barne- og ungdomsorganisasjoner og som er ivrige etter å bidra til en mer fredelig og trygg verden.  

For å søke må du være medlem i en barne- og ungdomsorganisasjon og være mellom 18 og 30 år. 

 

Hovedtemaer under seminaret

  • Nordiske partnerskap: Utforsk hvordan nordisk samarbeid kan hjelpe din organisasjon og forsterke effekten av initiativene dine og ditt engasjement. 
  • Kunnskaps- og kapasitetsbygging: Utstyr deg selv med verktøyene for å drive endring. Workshops og økter vil gi deg kunnskapen og ferdighetene til å jobbe med temaet ungdom, fred og sikkerhet, samt ungdomsmedvirkning i beslutningstaking. 
  • Inspirasjon og motivasjon: Bli inspirert av å få kontakt med likesinnede ungdommer fra hele Norden, som deler lignende mål og ambisjoner. 

 

Dato og sted

Seminaret finner sted 5.-7. April på Hanaholmen Conference Hotel, Helsinki, Finland 

 

Søk om å få delta

Søk om plass på seminaret her.

**Søknadsfrist er 11. februar** 

LNU har fått begrenset med plasser på seminaret, så selv om man søker er man ikke garantert en plass. Vi vil kontakte alle som har søkt innen 1.mars med beskjed om man har fått en plass eller ikke.  

 

Praktisk informasjon

Det er gratis å delta. Prosjektet dekker reise, mat og opphold under seminaret. 

Les mer om seminaret her.

Hvis du har noen spørsmål, kan du ta kontakt med Ingrid Grøntvedt på e-post: ingrid@lnu.no 

 

Publisert