Foto: Lena Rustan Fidjestad

Kurs og skolering

Arranger interne kurs og skolering.

Når det ikke er mulig å møtes fysisk kan det være en god anledning til å gjennomføre kurs og grunnleggende skolering for tillitvalgte og medlemmer. Er det grunnleggende kurs i organisasjonen som kan settes opp digitalt? Eller kan kanskje materiellet som finnes fra før oppdateres til en digital versjon? 
Vårt tips er å tilby kursrekke for medlemmene kan bli med på digitalt! Sjekk også ut våre beste tips til gjennomføring av digitale kurs og webinarer.  

 

Bærekraft.lnu.no

LNU har et stort utvalg av aktiviteter knyttet til bærekraft. Hva med å lage et prosjekt om bærekraft i egen organisasjon? Eller kanskje utfordre medlemmene i din organisasjon til å gjennomføre en aktivitet knyttet til bærekraft? 

Alle ressurser og aktiviteter finner du her. 

Lån en LNUer! 

Lån en LNUer er i dag en digital veiledning direkte til organisasjonen på et tema som organisasjonen selv bestemmer. Dette kan være alt fra styrekurs til gode rutiner for økonomi. I LNU har vi ressurspersoner som kan bistå og hjelpe organisasjoner med de aller fleste problemstillinger. 

Mer informasjon og booking finner du her.

TRYGG! 

Trygg! Er LNUs prosjekt for trygge organisasjoner. Her finner du kurs og ressurser for tillitsvalgte, medlemmer og ansatte. Vi i LNU jobber for at alle skal føle seg trygge i barne- og ungdomsfrivilligheten, og her vil du finne gode ressurser for det arbeidet

 

LNUs kursrekke

 Foto: YATA Norge

Hva med litt faglig påfyll eller kanskje lære noe helt nytt? LNUs kursrekke er for deg som er sentral tillitsvalgt i din organisasjon eller ansatt.  

 

 

Topp