ForsidenKurs og ressurserNettverk for daglig ledere

Liv Hauge Nordheim fra Press, Mathias Malmgren fra Spire og Bjørn-Kristian Danbolt fra Changemaker var alle med på forrige runde av LNUs nettverk for daglig ledere.

Nettverk for daglig ledere

Utveksle erfaringer med andre ledere, og få viktig faglig påfyll.

Å være daglig leder i en frivillig barne- og ungdomsorganisasjon er en viktig oppgave med mye ansvar. Mange kan oppleve at man fra tid til annen blir alene på sine felt, fordi få personer i organisasjonen har oppgaver og kompetanse på samme område. Samtidig sitter andre daglig ledere kanskje på gode løsninger på det som er din utfordring. Derfor starter LNU nå et nettverk for daglig ledere.

Bli en bedre leder

Gjennom nettverket får du diskutere vanskelige problemstillinger og utveksle erfaringer med andre daglig ledere, og faglig påfyll gjennom foredrag med tema som arbeidsmiljøloven og økonomistyring.  LNUs nettverket for daglig leder er for deg som er daglig leder eller generalsekretær i en frivillig barne- og ungdomsorganisasjon, og som har ansvar for økonomistyring og personalledelse.

For at nettverket skal fungere må deltakerne møte på alle eller de fleste samlingene, slik at vi kan bli kjent og plukke opp tråden fra forrige gang. Påmelding forutsetter derfor at man har intensjon om å prioritere samlingene i nettverket.

Det koster 2 000 kroner per deltaker å bli med i nettverket. Dette er for å dekke utgifter til mat og eksterne foredragsholdere. Følg med på LNUs nettsider og i nyhetsbrevet for oppstart av ny nettverksrunde. 

Praktisk informasjon

Antall samlinger 8-10
Tidsramme for samlingene 3 timer, normalt 13.00 – 16.00
Sted LNU, Frivillighetshuset på Tøyen i Oslo
Deltakeravgift kl 2 000

Påmelding: 

Fill out my online form.

Kontaktpersoner

Topp