Laster Arrangementer

16. april kl 13:0016:00

Webinar: Arbeidsrett og arbeidstid

  • Dette event har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Arrangement navigasjon

Er organisasjonen din også en arbeidsplass? Det gir både styret og daglig leder et betydelig juridisk ansvar. Det stilles mange krav til arbeidsgivere, og det kan være krevende å sette seg inn i lover og regler som gjelder. 

Kurset passer for deg som har arbeidsgiveransvar eller personalansvar, enten som ansatt eller som styremedlem. Er du daglig leder eller personalleder kan det også passe fint å ta med en av de ansattes tillitsvalgte til kurset, spesielt dersom dere skal jobbe med gode løsninger for arbeidstid. Deltagere fra våre medlemsorganisasjoner prioriteres.  

På kurset lærer du  

  • Hva ditt ansvar er som arbeidsgiver 
  • Hvilke lover og regler du må forholde deg til  

Slik foregår kurset 

Det blir foredrag med eksempler og god innføring i arbeidsrett. 

Dette kurset vil foregå digitalt via Microsoft Teams. Du vil motta en invitasjonslenke på epost en dag eller to før kurset.

Kurset passer for 

Dette kurset passer for deg som er ansatt eller tillitsvalgt på nasjonalt nivå i en barne- og ungdomsorganisasjon og har arbeidsgiveransvar.    

Kursholder: Trygve Harlem Losnedahl, Advokatfirmaet Hjort 
Hvor: Microsoft Teams
Målgruppe: sentralt tillitsvalgte eller ansatte
Maks antall deltagere: 25  

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google-kart
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp