Til hovedinnhold

Bærekraft og optimisme

xxx
24.10.2023 (08:30 – 11:00)

På selveste FN-dagen inviterer LNU til frokost, fremtidsoptimisme og migling på Kulturhuset i Oslo. Ta med deg en kollega, organisasjonsvenn eller fiende til en hyggelig start på dagen sammen med oss!

Verden står foran enorme utfordringer når den kommer til klima, natur og bærekraft. Samtidig er det utrolig mange gode nyheter som ikke klarer å bryte støyen fra dommedags-klokkene. Skal vi klare å få folk med oss i det grønne skiftet, må vi gi dem lyst til å være med og gjøre det enkelt å for dem å bidra. 

Petter er en uforbederlig klimaoptimist som hater grønne fundamentalister og grønnvaskere, og elsker alle som kommer opp med ideer som gjør at folk får lyst til å være med i det grønne skiftet og gjør det enkelt for dem å bidra.  

Hvis Norge og verden skal klare å oppnå bærekraftsmålene innen 2030 må alle krefter hjelpe til, også barne- og ungdomsfrivilligheten.  Dette arrangementet er en del av LNUs bærekraftprosjekt.  

 

Dato og sted:
24.oktober 2023, kl.08:30 på Kulturhuset i Oslo.  

Plan for dagen 

08:30-09:00 –  Dørene åpner og frokost serveres 

09:00-10:00 – Foredrag med Petter Gulli om bærekraft og optimisme 

10:00-11:00 – Mulighet for å delta på workshops og mingling. 

 

Dette frokostmøtet er gratis og åpent for alle, men for at vi skal kunne estimere hvor mye mat vi behøver å handle inn til frokost er det viktig at de som ønsker å delta melder seg på.  

Påmelding gjøres her: https://app.checkin.no/event/61801/frokostseminar-baerekraft-og-optimisme  

Kulturhuset er tilrettelagt. Les mer her: https://www.kulturhusetioslo.no/info