Laster Arrangementer

12. november kl 15:0017:00

Bærekraft på 1-2-3 – avlyst

  • Dette event har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Arrangement navigasjon

Dette kurset er avlyst.

Digitalt kurs på Zoom.

FNs Bærekraftsmål er verdens viktigste plan. Den består av 17 mål, med 169 undermål som ble vedtatt av alle verdens land på FNs generalforsamling i 2015. Til sammen skal alle disse målene gjøre verden bærekraftig og rettferdig innen 2030.  

Ungdom nevnes bare fem ganger i målene, og faller ofte mellom to stoler. For mange unge oppleves bærekraftsmålene som litt ulne og ukjente. Samtidig er det vi som er voksne i 2030, og sitter på kunnskap som er avgjørende for å nå bærekraftsmålene. 

Vi vil at ungdom – ikke minst gjennom barne- og ungdomsorganisasjonene – skal ha en større rolle i arbeidet med bærekraftsmålene. For å ha muligheten til å engasjere seg for å nå målene behøver unge kunnskap.  

Derfor tilbyr LNU introkurs om bærekraftsmålene! På kurset lærer du hva bærekraftsmålene er, hvordan de henger sammen og hvorfor de er verdens viktigste plan. Dessuten får du tid til å idemyldre om hvordan dere kan jobbe for bærekraftsmålene i din organisasjon! 

Læringsmål for kurset: 

  • Kjennskap til bærekraftsmålene, og ungdoms rolle i arbeidet med dem. 
  • Motivasjon for å arbeide med bærekraftsmålene og forstår at målene er relevante for deres organisasjon. 
  • Utvikle ideer om hvordan deres organisasjon helt praktisk kan arbeide med målene som de kan ta med seg tilbake til sin organisasjon. 

Slik foregår kurset 

Kurset blir et digitalt kurs. Men det blir likevel ganske interaktivt med mye diskusjon og oppgaveløsing. 

 
Kurset passer for:

Dette kurset passer for deg som er sentralt tillitsvalgt i en organisasjon som er nysgjerrig på, ønsker å lære mer om og (begynne å) jobbe med bærekraftsmålene. Om dere har muligheten til det er det flott om dere er flere fra samme organisasjon som deltar.   

Kursholder:  

Ingrid Louise Grøntvedt 

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp