Laster Hendelser

31. oktober 2016 kl 14:0016:00

Bygg en mangfoldig organisasjon

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Vi lever i et mangfoldig samfunn og dette ønsker de fleste av oss skal gjenspeiles i medlemsmassen i organisasjonen vår. Tross dette ønsket om mangfold ender man ofte opp med en ganske homogen rekruttering av medlemmer og frivillige. Mindre mangfold i medlemsmassen fører til mindre mangfold i nye ideer og arbeidsmetoder. På kurset vil vi snakke om hvordan vi kan få et mangfoldperspektiv integrert i alt vi gjør – ikke som et adskilt, ressurskrevende prosjekt, men som en ny måte å tenke på.

På dette kurset lærer du

  • Mangfoldstankegang – hvordan bli en mer inkluderende organisasjon
  • Språk og kommunikasjon for mer inkludering
  • Praktiske eksempler fra organisasjoner

Slik foregår kurset

Kurset vil begynne med en foredragsdel med en innføring i tematikken «mangfoldsarbeid i organisasjonene» med eksempler underveis etterfulgt av en workshopdel med diskusjoner og utveksling av erfaringer. Målet er at alle skal ha konkrete planer å ta med tilbake til sine respektive organisasjoner samt en bedre forståelse av hva det vil si å jobbe med mangfold og inkludering i praksis.

Kurset passer for

Kurset passer for deg som har er frivillig eller ansatt i sentralleddet i en organisasjon, og som ønsker at din organisasjon skal bli mer mangfoldig eller beholde det mangfoldet dere har.  

Kursholder er Åshild Marie Vige, tidligere leder i Skeiv Ungdom og tidligere nestleder i LNU.

Fill out my online form.

Sted

LNU/Frivillighetshuset 7. etg
Kolstadgata 1 (K1, møterom 7. etg.)
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23310600
Hjemmeside:
lnu.no
Topp