Laster Hendelser

14. november 2019 kl 09:0012:00

Demokratisk økonomistyring

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Vil du ha mer involvering fra styret i økonomiske beslutningene? Vil du lære mer om sammenhengen mellom forvaltningen av pengene og aktiviteten som gjennomføres? Da er dette noe for deg!

Hvordan vi forvalter de pengene vi har til rådighet i en organisasjon, legger føringer på hvilke aktiviteter vi kan ha både på kort og lang sikt. Det å forstå hvordan økonomien henger sammen er en forutsetning for å kunne være med på å styre en organisasjon. Gjennom dette kurset skal vi ta et kritisk blikk på hvordan det er vanlig å styre budsjettprosesser og økonomirapportering i organisasjoner og se på om det finnes mer demokratiske måter å gjøre dette på.

På dette kurset lærer du blant annet

  • Hva er de demokratiske manglene i vanlige budsjettprosesser?
  • Hva er de demokratiske manglene i vanlig økonomirapportering?
  • Hvordan sikrer vi at alle som vedtar et budsjett forstår hva de vedtar?
  • Hvordan synliggjør vi handlingsrommet for de tillitsvalgte på en god måte?

Kurset passer for

Dette kurset passer for deg som har økonomiansvar i organisasjonen, enten som ansatt eller styremedlem. Kurset er tilpasset deg som ikke er økonom, men likevel har god kjennskap til organisasjonens økonomiske prosesser.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp