Til hovedinnhold
Foto: KFUK-KFUM

Erfaringsutveksling om sommerleir!

xxx
13.02.2023 (16:00 – 18:00)

Etter to år med pandemi er det mange organisasjoner som har mistet en del kompetanse på å arrangere sommerleir. Vi i LNU ønsker derfor å invitere alle våre medlemmer til et møte for erfaringsutveksling med temaet sommerleir.

Sommerleir er ofte selve hjertet i en organisasjon. Målgruppen for dette møtet er sommerleiransvarlige og de som skal jobbe med leir i organisasjonen. Vi ønsker at både de med noe erfaring fra før av, og de som er helt nye skal komme på dette møtet slik at vi kan lære av hverandre. 

For at møtet skal fungere best mulig trenger vi både at noen av dere som er skikkelig gode på sommerleir kommer og deler av deres kunnskap, og at dere som ikke kan sommerleir like godt kommer og stiller spørsmål og deler ideer. Vi håper at alle kan la seg inspirere av hverandre.  

Korona påvirket organisasjonene ulikt. For noen er sommerleir en viktig del av organisasjonen, og står som en stek tradisjon. For andre er dette et prosjekt man nylig startet før pandemien, og nå har man mistet det man hadde av kompetanse. Vi tenker at LNU-fellesskapet er et godt sted for kunnskapsdeling og håper dette møtet kan være starten på flere slike arenaer der organisasjonene hjelper hverandre.  

Lurer du på noe mer? Ta kontakt med organisasjonsrådgiver Ingrid Grøntvedt på ingrid@lnu.no!

Møtet vil holdes i LNUs lokaler i 6. etg i Kolstadgata 1, 0652 Oslo.  

Tidspunkt er mandag 13. februar kl.16:00 og vi estimerer at vi er ferdige kl.18:00.  

Det vil bli servert middag på starten av møtet.