Laster Arrangementer

6. oktober kl 14:0016:30

Etiske retningslinjer

Pris: Gratis

Arrangement navigasjon

Etiske retningslinjer oppsummerer organisasjonens etiske praksis og utdyper hvilke regler og forventninger organisasjonen har til samhandling og oppførsel for alle medlemmer og ansatte. Etiske retningslinjer er viktige og nødvendige for en hver organisasjon. Rent praktisk kan retningslinjene være et overbyggende dokument for ulike typer rutiner i organisasjonen, og være med å tydeliggjøre konsekvenser og reaksjoner hvis organisasjonens regler eller vedtekter ikke overholdes. De etiske retningslinjene danner også grunnlaget for mer praktisk rettede kjøreregler til bruk på arrangementer og aktiviteter. Har din organisasjon lyst til å komme i gang med å utvikle etiske retningslinjer? Eller har dere retningslinjer dere ønsker å forbedre? Da er dette kurset for deg!  

I løpet av kurset får du en grundig innføring i hva etiske retningslinjer er og hvorfor de er viktige. Å utvikle etiske retningslinjer er en lang prosess, og kurset vil kun gi deg innføring og inspirasjon, men du får informasjon om hvordan din organisasjon på sikt kan utvikle retningslinjer og få veiledning av oss i LNU. 

På dette kurset lærer du 

  • Hva etiske retningslinjer er for noe og hvorfor de er viktige 
  • Hvilke områder og temaer retningslinjene burde omfatte 
  • Hvordan din organisasjon kan få veiledning til å utvikle eller videreutvikle etiske retningslinjer  

Slik foregår kurset 

Kurset er interaktivt og fordrer aktiv deltagelse. Vi vil i løpet av kurset gjøre øvelser og diskutere mye.  

Kurset passer for 

Kurset passer for deg som er sentralt tillitsvalgt eller ansatt i en barne- og ungdomsorganisasjon.  

Kursholder 

Ane Maus Sandvig, organisasjonsrådgiver i LNU

Praktisk informasjon 

Kurset avholdes i våre lokaler på Tøyen. 

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google-kart
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp