Laster Hendelser

19. mars kl 10:0011:00

Frivilligkoordinatorens rolle og ansvar, del 1

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

I dette webinaret snakker Sylvia om hvilke rolle du har som leder og tilrettelegger for de frivillige – og hva som er det viktigste du må tenke på før du går i gang med den strategiske utviklingen av ditt frivillige miljø.

Vi ser på frivilligkoordineringsmodellen, definisjon av frivilligkoordinering og fokuserer på hvem dine frivillige er.

Kursholder: Sylvia Jacobsen jobber til daglig med å sette fokus på frivillighet som et eget fagfelt. Hun kaller seg selv en frivillighetsnerd og har skrevet to fagbøker innenfor frivilligkoorinering. Les gjerne mer om vår samarbeidspartner her: www.femconsulting.no

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en e-post til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du e-post med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp