Laster Hendelser

18. september 2018 kl 10:0011:00

Frivilligkoordinatorens rolle og ansvar

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hendelse Navigasjon

Hva årsakene til at en organisasjon involvere frivillige i sitt arbeid? Man kan gå mange veier. Men burde man ha et fokus for å få suksess med deres målsetninger?
I dette kurset får du et konkret analyseverktøy du skal bruke i ditt strategiske arbeid med de frivillige.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

Slik foregår webinaret:

Når du er påmeldt får du epost med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Topp