Laster Hendelser

27. september 2018 kl 14:0016:00

Hvordan bli en statsbudsjettvinner?

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hendelse Navigasjon

Kampen om budsjettpengene er tøff, og den blir ikke enklere i årene som kommer. Mange organisasjoner har viktige kampsaker i sammenheng med statsbudsjettet, enten det gjelder finansiering til egen aktivitet eller politiske saker som er viktige for dere.

På dette kurset lærer du hvordan du kan påvirke årets statsbudsjett innenfor en kort tidsramme. Kurset som holdes i september legger vekt på langsiktig påvirkning av statsbudsjettet.

På dette kurset lærer du

  • Hvem kan vi påvirke?
  • Hvordan ser et godt krav ut?
  • Hvordan legge opp et god strategi for politisk påvirkning?

Praktisk informasjon

Kurset passer for deg som ønsker å påvirke statsbudsjettet for 2019. Du bør ha noe erfaring med påvirkning og lobbyarbeid, men du trenger ikke ha direkte erfaring fra arbeid med statsbudsjettet. Kurset bygger videre på statsbudsjettkurset som ble holdt 15. januar 2018.

Kurset er en kombinasjon av forelesing med rom for spørsmål underveis, diskusjon i plenum og praktiske oppgaver. Katrine Gramnæs, tidligere politisk rådgiver for kunnskapsminister Kristin Halvorsen og forfatter av boken Lobby. Håndbok i politisk gjennomslag, innleder om politisk påvirkningsarbeid.

Kursholdere er LNUs politiske rådgivere Diego Alexander Vaula Foss og Jarle Aarbakke Tollaksen.

Påmelding

Fill out my online form.

Topp