Laster Arrangementer Illustrasjon av et Teams-møte.

31. august kl 15:0017:00

Hvordan holde et digitalt møte

  • Dette event har allerede funnet sted.

Arrangement navigasjon

Ønsker du å lære mer om hvordan din organisasjon kan arrangere større digitale møter? 

På dette kurset ser vi på hvordan man organiserer større møter som landsmøter eller landsstyremøter digitalt. Vi går gjennom hvordan man best kan styre ordet, gjennomføre voteringer og så videre, over nett. Dessuten ser vi på den tekniske gjennomføringen av møtet. Det blir satt av god tid til å stille spørsmål.  

På kurset lærer du om

  • Teknisk gjennomføring av digitale møter 
  • Digital ordstyring  
  • Digital votering 
  • Hvilke saker egner seg til et digitalt møte 

Slik foregår kurset 

Kurset gjennomføres som et interaktivt webinar i Teams, der det er rom for deltagelse og å stille spørsmål.  Kurslenke vil bli tilsendt i forkant av webinaret.

Kurset passer for 

Dette kurset passer for deg som er ansatt eller sentral tillitsvalgt på nasjonalt nivå i en barne- og ungdomsorganisasjon og som skal lede og/eller organisere et større digitalt møte, eller som bare er nysgjerrig på hvordan det kan gjennomføres. Siste del av kurset passer særlig for deg som skal være møteleder på et slikt møte, men det er også relevant for arrangører.

Kursholder 

Andreas Borud, Generalsekretær i LNU 
Jarand Ullestad, Informasjonsrådgiver i LNU 

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp