Laster Arrangementer Illustrasjon av et Teams-møte.

14. mai kl 13:0014:30

Hvordan holde et nettkurs på 1-2-3

  • Dette event har allerede funnet sted.

Arrangement navigasjon

Har du lyst til å forsøke å holde et nettkurs/webinar for din organisasjon, og ønsker å lære litt om hvordan det kan gjennomføres på en god måte? 

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i hvordan man organiserer et nettkursVi ser på hvordan man setter gode rammer for et nettkurs, hvilke verktøy som kan brukes for å aktivisere deltagerne og hvilke kjøreregler det kan være greit å innføre. Kurset gir kort sagt noen tips og triks til deg som ikke har så mye erfaring med nettkurs fra før, men som vil forsøke å teste det ut.  

På kurset lærer du:  

  • Hvordan sette gode rammer for nettkurset ditt 
  • Hvilke kjøreregler burde du ha på nettkurset 
  • Hvordan kan man aktivisere deltagerne over nett 

Slik foregår kurset 

Kurset arrangeres som et deltagende nettkurs i Teams. Du får tilsendt informasjon om hvordan du logger deg inn et par dager før kurset.  

Kurset passer for 

Dette kurset passer for deg som er ansatt eller sentral tillitsvalgt på nasjonalt nivå i en barne- og ungdomsorganisasjon og som har lite eller ingen erfaring med å gjennomføre nettkurs. Kurset er med andre ord først og fremst ment for deg som er «nybegynner» når det kommer til nettkurs 

Kursholdere: 

Ane Maus Sandvig, Organisasjonsrådgiver i LNU 

Kim KantardjievAvdelingsleder, kompetanse og interessepolitikk 

Påmeldingsfrist: 13. mai kl. 13.00.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Topp