Laster Arrangementer Illustrasjon av et Teams-møte.

26. januar kl 10:0012:00

Hvordan holde et nettkurs på 1-2-3

Arrangement navigasjon

Har du lyst til å forsøke å holde et nettkurs/webinar for din organisasjon, og ønsker å lære litt om hvordan det kan gjennomføres på en god måte? 

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i hvordan man organiserer et nettkursVi ser på hvordan man setter gode rammer for et nettkurs, hvilke verktøy som kan brukes for å aktivisere deltagerne og hvilke kjøreregler det kan være greit å innføre. Kurset gir kort sagt noen tips og triks til deg som ikke har så mye erfaring med nettkurs fra før, men som vil forsøke å teste det ut.  

På kurset lærer du:  

  • Hvordan sette gode rammer for nettkurset ditt 
  • Hvilke kjøreregler burde du ha på nettkurset 
  • Hvordan kan man aktivisere deltagerne over nett 

Slik foregår kurset 

Kurset arrangeres som et deltagende nettkurs i ZoomDu får tilsendt informasjon om hvordan du logger deg inn dagen før kurset.  

Kurset passer for 

Dette kurset passer for deg som er ansatt eller sentral tillitsvalgt på nasjonalt nivå i en barne- og ungdomsorganisasjon og som har lite eller ingen erfaring med å gjennomføre nettkurs. Kurset er med andre ord først og fremst ment for deg som er «nybegynner» når det kommer til nettkurs 

Kursholdere: 

Ingrid Louise Grøntvedt, Organisasjonsrådgiver i LNU 

 

Tid:  Tirsdag 26.01.2020    kl.10-12 
 
Sted: På Zoom  

Pris:  

Medlemsorganisasjon i LNU: Gratis 
Barne- og ungdomsorganisasjon (ikke medlem): 250 
Voksenorganisasjon: 500 

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp