Laster Hendelser

24. oktober 2019 kl 09:0012:00

Hvordan lage en trygg organisasjon?

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Hvordan få på plass de formelle rutinene, hvordan håndtere uønskede situasjoner, og hvordan bygge den gode kulturen over tid, er noe av det vi kommer innom på dette kurset.

På dette kurset lærer du

Kurset vil ta for seg de overordnede tiltakene som er viktig for å bygge en trygg organisasjon og en trygg organisasjonskultur. Vi vil se på varslingsrutiner, etiske retningslinjer og beredskapsplaner, og se på hva som er viktig opplæringstiltak i organisasjonen. Et hovedfokus for kurset vil også være hvordan forebygge og håndtere varslingssaker om seksuell trakassering og overgrep.

Kurset passer for

Kursets målgruppe er sentrale tillitsvalgte eller ansatte i organisasjonen. Hver organisasjon kan melde på to til tre personer.

Slik foregår kurset

Kurset består av teori, oppgaveløsning og interaktive øvelser. Kurset vil starte med en kartlegging av organisasjonene som er tilstede sine behov og perspektiver på tema, for så å bruke dette som basis for resten av kurset.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp