Laster Hendelser

Kristine Bjartnes er ny ungdomsdelegat på likestilling. Foto: SAIH

6. mars kl 09:0010:00

Innspillsfrokost med ungdomsdelegaten på likestilling

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hendelse Navigasjon

LNU sender ungdomsdelegater til en rekke forskjellige FN-instanser, og neste ut er FNs kvinnekommisjon (CSW) i New York. Kristine Bjartnes fra SAIH vil delta 9.-15. mars som del av den offisielle norske delegasjonen.
 
Vi ønsker å invitere alle LNUs medlemsorganisasjoner til frokost tirsdag 6. mars kl. 09:00-10:00. Her vil Kristine presentere sine politiske prioriteringer og ta imot innspill fra dere. 
 
Enten dere jobber med likestilling eller bare ønsker å lære mer om LNUs ungdomsdelegatordning er dere hjertelig velkomne! 
 
På grunn av frokostservering er det bindende påmelding via denne linken. Frist for å melde seg på er 5. mars, kl. 12:00.
 
Dersom deres organisasjon skal delta på CSW er det fint om dere kan gi beskjed, så ungdomsdelegaten kan kontakte dere.
 
Bare ta kontakt med politisk rådgiver for internasjonale spørsmål Thea Willoch Njaastad (thea@lnu.no) dersom dere har spørsmål.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU/Frivillighetshuset 7. etg
Kolstadgata 1 (K1, møterom 7. etg.)
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23310600
Hjemmeside:
lnu.no
Topp