Laster Hendelser

5. mars kl 12:0015:00

Kurs i Excel

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Excel kan brukes til så mangt. Det kan være alt fra organisering av Frifond, registrering av arbeidstimer, påmelding til sommerleir osv. Lista er lang over bruksområder. 

Dette er kurset gir deg en introduksjon til Excel som et godt arbeidsverktøy og passer for deg som er generalsekretær/styreleder/sentralstyremedlem/ansatt eller lignende i en barne- og ungdomsorganisasjon og som gjerne skulle hatt kursing i hvordan Excel kan bli din bestevenn for å løse oppgaver i organisasjonen din.

Kurset er først og fremst for LNUs medlemsorganisasjoner. Andre kan bli med dersom det er plass på kurset. Er du fra en medlemsorganisasjon og kurset er fulltegnet, kan du ta kontakt med LNU. 

Viktig! Ta med egen pc og gjerne en konkret ting du ønsker å lage i excel, f.eks en mal på skyggeregnskap eller timeliste.

 

Tid: 5. mars fra 12-15

Sted: Kolstadgata 1, 7. etasje

Antal plasser på kurset: 20

Kursholder: Stian Taraldset og Arne Undheim

 

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU/Frivillighetshuset 7. etg
Kolstadgata 1 (K1, møterom 7. etg.)
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23310600
Hjemmeside:
lnu.no
Topp