Laster Hendelser

30. mai kl 10:0012:00

Lær å holde økonomiopplæring

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Har vi råd til konsert på sommerleir? Hvor mye koster det å ansette en verveansvarlig? Skylder vi egentlig alt for mye penger? Styret skal ta viktige beslutninger på vegne av organisasjonen. At dette blir gjort på en god måte forutsetter at alle har en grunnleggende forståelse for organisasjonens økonomi. Dette kurset skal gi deg et grunnlag for å hjelpe styret med denne forståelsen.

På dette kurset lærer du

  • Hva er det viktigste et styre trenger å lære om organisasjonens økonomi?
  • Hvordan snakker jeg om økonomi på en måte som gjør at de med mindre erfaring eller utdanning enn meg kan forstå?

Slik foregår kurset

Foredrag og diskusjon. Når kurset er over får du med deg en powerpoint som er en skisse til et minikurs om din organisasjons økonomi. Når du har fylt ut det som gjelder for dere, kan du bruke den til å ha minikurs for styret og ansatte.

Kursholder er Jonas Wasa Amin Farshchian, assisterende generalsekretær i LNU.

Kurset passer for

Kurset passer for deg som er tillitsvalgt eller ansatt på sentralt nivå i en barne-eller ungdomsorganisasjon, og som ønsker å gi ansatte og/eller styremedlemmer den økonomikompetansen de trenger for å treffe gode beslutninger for organisasjonen. Du må kjenne din egen organisasjons økonomi godt. Det er en fordel om du har erfaring som økonomiansvarlig, daglig leder, kasserer leder eller nestleder.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i Wufoo, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp