Laster Hendelser

12. september kl 12:0015:00

Layout i Adobe InDesign (fullt)

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Plakater til leir eller flyers til en kampanje? Alle organisasjoner trenger grafisk kompetanse fra tid til annen. Dette kurset gir en introduksjon til Adobe InDesign, samt tips og triks man trenger i hverdagen.

På dette kurset lærer du å

  • Kjenne grunnleggende funksjoner i InDesign
  • Jobbe med farger, former, tekst og oppsett
  • Forberede dokumenter for trykk

Kurset passer for

Dette kurset passer for deg som jobber med informasjonsarbeid i en frivillig ungdomsorganisasjon og ønsker å bli bedre på grafisk produksjon. Kurset er tilpasset deg som ikke har jobbet mye med InDesign fra før. Det er en likevel en fordel om du har gjort deg kjent med programmet på forhånd.

Slik foregår kurset

Kursholder viser de ulike metodene på skjerm. Hver enkelt deltaker har med egen datamaskin som de jobber på og gjerne en mus i tillegg. Du må Adobe InDesign installert før du kommer.

Vi starter med lunsj og litt teori, før vi går over på praktiske oppgaver når lunsjen er spist opp.

Kursholder: Jarand Ullestad, informasjonsrådgiver i LNU

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp