Laster Arrangementer

27. januar kl 15:0017:00

Møteledelse

Arrangement navigasjon

Har du lyst til å lære deg å ordstyre større møter? 

Kom på kurs i møteledelse! Her skal vi gå gjennom hva ordstyrerens rolle i et møte kan være, hvilke dilemmaer ordstyreren står overfor, hvordan sørge for å ha støtte fra salen i beslutningene som tas, hvordan håndtere typisk oppførsel på møtet, hvilke rammer dagsorden gir og gå gjennom tips og triks. 

I del to av skoleringen skal vi snakke om voteringsorden. Hva er egentlig de ulike flertallskravene? Hva slags type forslagstyper finner, og hvordan i all verden sette opp forslagene i en logisk voteringsorden? 

Vi tar utgangspunkt i fysiske møter, men det blir også mulig å snakke om hvordan det kan gjøres digitalt. 

Slik foregår kurset 

Kurset foregår digitalt, med to sekvenser og en pause. 

Kurset passer for 

Alle som har lyst til å bli bedre på ordstyring! For å få mest mulig ut av kurset, bør deltagerne ha vært delegat på noen større møter tidligere.  

Kursholder 

Isa Maline Isene, styreleder 

Praktisk informasjon 

27. januar 2021, fra 15:00-17:00. 

 

Pris:  

Medlemsorganisasjon i LNU: Gratis 
Barne- og ungdomsorganisasjon (ikke medlem): 250 
Voksenorganisasjon: 500 

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp