Laster Hendelser

Foto: Frederico Sintra/Flickr

19. desember 2016 kl 14:0015:30

Nettbasert kurs om konflikthåndtering

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Dra på kurs uten å forlate kontoret.

I en organisasjon er det viktig å ha fokus på godt arbeidsmiljø både for seg selv, men også i blant sine frivillige. Hvordan kan vi hindre at en konflikt oppstår?

På dette kurset lærer du

  • Det gode ved en konflikt og hvorfor de oppstår
  • Å bruke konflikttrappen som et verktøy for å finne inn til kjernen av konflikten
  • Om verktøyene til å sette opp en konfliktberedskapsplan
  • Hvordan du unngår en konflikt

Slik foregår kurset

Kurset foregår på nett. I forkant av kurset vil du få tilsendt en link hvor du kan logge deg på for å delta på seminaret. Du vil få opp et bilde av powerpointpresentasjonen og et chatvindu hvor du kan stille spørsmål til foreleser.

Kurset passer for alle som jobber med rekruttering i sin organisasjon. 

Kursholder er Sylvia Jacobsen fra konsulentfirmaet Ingerfair. Ingerfair er Norges første bedrift som er spesialisert i frivillighet. De tilbyr kurs og veiledning av foreninger, organisasjoner og kommunale institusjoner i de mange spørsmål som knytter seg til arbeid med frivillige. Deres erfaringer strekker seg fra små frivilliggrupper til store forbund.

Bindende påmelding

Påmeldingfrist er 14. desember. Det er gratis å delta på dette nettkurset, men påmelding er bindene. Dersom du likevel ikke kan delta ber vi om at du melder fra til oss på følgende e-postadresse innen 14. desember: kurs@lnu.no. Slik kan vi sikre at LNUs kompetansebudsjett i størst mulig grad kommer dere tilgode.

Fill out my online form.

Topp