Laster Arrangementer

25. februar kl 10:0012:00

Økonomi 101

Arrangement navigasjon

Som tillitsvalgt i en organisasjon er det mye man skal sette seg inn i. Økonomi er ofte et vanskelig tema. Dette kurset er et introduksjonskurs i økonomi.

Som tillitsvalgt i en organisasjon er det mye man skal sette seg inn i. For mange er økonomi et stort og vanskelig tema. Dette kurset er et introduksjonskurs i økonomi. Vi vil gå igjennom ulike økonomiske begreper som for eksempel budsjett og regnskap. I løpet av kurset skal du som deltar få bedre innsikt i hvordan du kan forstå økonomien i egen organisasjon. Målet vårt er at du etter kurset skal føle deg tryggere på ansvaret du har som sentralt tillitsvalgt, og kunne ta bevisste økonomiske beslutninger for din organisasjon.

På dette kurset lærer du

  • Ulike begreper innenfor temaet økonomi
  • Å bli tryggere på det ansvaret du har som sentralt tillitsvalgt
  • Å forstå økonomien i din egen organisasjon
  • Hvordan du kan ta bevisste strategiske økonomiske beslutninger

Slik foregår kurset

Kurset arrangeres som et deltagende nettkurs i Zoom. Du får tilsendt informasjon om hvordan du logger deg inn et par dager før kurset.

Kurset passer for

Kurset passer for deg som er sentralt tillitsvalgt i en barne- og ungdomsorganisasjon. Dette kurset er et kurs på nybegynnernivå, det er ment som en introduksjon. Du trenger ingen forkunnskaper om økonomi før dette kurset. Du trenger heller ikke noe kunnskap om Excel eller andre økonomiverktøy.

Kursholder

Ingrid Louise Grøntvedt, Organisasjonsrådgiver LNU

Praktisk informasjon

Digitalt kurs, torsdag 25.februar kl:10:00 -12:00

Pris:

Medlemsorganisasjon i LNU: Gratis Barne- og ungdomsorganisasjon (ikke medlem): 250 Voksenorganisasjon: 500

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp