Laster Hendelser

9. november 2017 kl 10:0011:00

Skap en velfungerende frivilliggruppe

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Velfungerende frivilliggrupper preges ofte av noen felles kjennetegn. På dette webinaret skal vi se på hva disse kjennetegnene er, og hvilke fem faser mange går gjennom i utviklingen av en frivilliggruppe.

Hva er et webinar?

Denne høsten tilbyr LNU en egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til elisabeth@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du epost med en lenke omtrent en time før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Fill out my online form.

Sted

Internettet
Topp