Laster Arrangementer

4. februar kl 10:0012:00

Søknadskurs for LNUs støtteordninger 

Pris: Gratis

Arrangement navigasjon

Har du lyst til å få bedre oversikt over LNU sine støtteordninger – med gode tips til hva som skal til for å få støtte? Og vil du lære litt om prosjektplanlegging og søknadsskriving på kjøpet? Da bør du melde deg på dette kurset! 

På dette kurset lærer du 

  • Hva som er gode prosjekter i hver enkelt av våre støtteordninger 
  • Litt om hvordan man planlegger prosjekter – veien fra organisasjonens behov, til konsept og til en god søknad 
  • Litt om hvordan man skriver gode søknader 

Slik foregår kurset 

Dette kurset er nyutviklet, og ikke helt ferdig planlagt ennå. Vi vil gå gjennom hver enkelt av LNU sine prosjektstøtteordninger og gi gode eksempler på hva som skal til for å få støtte i hver enkelt ordning, og gode eksempler på hva som gjør at prosjekter ikke når opp. Vi vil gå gjennom litt om prosjektplanlegging og søknadsskrivingVi tilbyr i tillegg et eget kurs i prosjektledelse. 

Vi ønsker at dere sender inn noen behov organisasjonene deres har på forhånd av kurset, så kan vi ha konkrete gjennomganger av hvordan de kunne vært gjort om til prosjekter på kurset. Nærmere info om dette kommer i forkant av kurset. 

Kurset passer for 

Målgruppa for kurset er for deg som skriver eller skal skrive søknader, og vil bli bedre kjent med LNU sine støtteordninger. 

Kursholder 

Espen Aleksander Evjenth, organisasjonsrådgiver LNU 

Praktisk informasjon 

Praktisk info om hvor (fysisk/digitalt, på tøyen?), dato og tid for kurset 

Kurset blir digitalt på Teams/Zoom.  
Torsdag 04.februar 2021 kl.10-12. -Må bekreftes av Espen 
 
Målgruppe: sentralt tillitsvalgte eller ansatte 

Pris:  Gratis for alle  

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp