Laster Arrangementer

11. november kl 15:0017:30

Trygg-kurs for tillitsvalgte – avlyst

  • Dette event har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Arrangement navigasjon

Dette kurset er avlyst.

Dette verkstedet gir tillitsvalgte en innføring i hva som er viktig for å skape en trygg organisasjon. 

Dette verkstedet gir tillitsvalgte en innføring i hva som er viktig for å skape en trygg organisasjon. Gjennom interaktive øvelser lærer deltagerne om hvorfor det er viktig å jobbe med tema, definisjoner, grenser og varsling. Dette inkluderer blant annet hva seksuell trakassering, grenseoverskridende adferd og overgrep er, hvordan skape bevissthet om egne og andres grenser, hva man gjør for å varsle om seksuelle krenkelser og hvordan man opptrer dersom noen varsler til deg. 

På dette kurset lærer du 

  • Hva trakassering og overgrep er 
  • Om egne og andres grenser 
  • Om kjøreregler i organisasjoner 
  • At du skal varsle og hvordan
  • Hva du gjør om noen varsler til deg 

Slik foregår kurset 

Kurset gjennomføres som et interaktivt digitalt. Det vil si at kurset fordrer aktiv deltagelse og at du må ha mulighet til å ha kamera på under hele kurset.  

Kurset passer for 

Kurset passer for deg som er tillitsvalgt og ønsker å arbeide for en trygg organisasjon. Det passer også for deg som holder tryggkurs i egen organisasjon og er nysgjerrig på hvordan et tryggkurs kan gjennomføres digitalt.

Kursholder 

Ane Maus Sandvig, organisasjonsrådgiver i LNU 

Praktisk informasjon 

Zoom, 2,5 timer (inkludert pauser) 

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp