Laster Arrangementer

3. november kl 16:0018:00

Vi har mottatt et varsel! Hva gjør vi?

Pris: Gratis

Arrangement navigasjon

Ønsker du å lære mer om gangen i en varslingssak og hvordan håndtere varsler om seksuell trakassering og overgrep? 

På dette kurset ser vi på hva som er gode rutiner og god håndtering av varsler om seksuell trakassering  og overgrepVi vil også diskutere hva som er et varsel, når en sak er et varsel for din organisasjon og hva det er viktig å tenke på når du skal håndtere et varsel. 

På kurset lærer du:  

  • Hva er et varsel?  
  • Hva er  viktig å tenke på når vi mottar et varsel? 
  • Hva er gode rutiner for å håndtere en varslingssak? 
  • Hva må vi tenke på og hva kan være dilemma når vi håndterer en sak? 

Slik foregår kurset 

Kurset legger opp til aktiv deltagelse gjennom caseløsning og andre gruppeoppgaver, i tillegg til foredrag med rom for å stille spørsmål. Det forventes at du kan ha på kamera og deltar aktivt gjennom kurset. Kurset vil foregå på Teams/Zoom, påmeldte mottar lenke og mer informasjon et par dager i forkant 

Kurset passer for 

Dette kurset passer for deg som er ansatt eller sentral tillitsvalgt på nasjonalt nivå i en barne- og ungdomsorganisasjon, og som har ansvar for håndtering av varslingssaker i din organisasjon.   

Tid: Tirsdag 3 november, 16:00 til 18:00 

Kursholder 

Ane Maus Sandvig, Rådgiver i LNU 

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp