Laster Hendelser

23. januar 2018 kl 10:0011:00

Webinar: Den vanskelige samtalen

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Fra tid til annen hender det at du som leder må ha samtaler med frivillige etter at de har opptrådt på en måte som ikke er ok. På dette webinaret får du innblikk i noen verktøy for slike samtaler.  

Hva er et webinar?

Denne høsten tilbyr LNU en egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

Praktisk informasjon

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

Når du er påmeldt får du epost med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til elisabeth@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmelding

Fill out my online form.

Sted

Internettet
Topp