Laster Hendelser

30. april kl 10:0011:00

Webinar: Festival- og arrangementsledelse del 3

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

April: Tema – Festival- og arrangementsledelse

Fokus for denne månedens webinar-rekke er ad-hoc frivillighet. Sylvia Jacobsen har jobbet med ad-hoc frivillighet i over ti år, på store arrangementer rundt omkring i Norges land og vet hvor krevende dette er. Hun har gjort alle de feilene det går an å gjøre i denne arrangement-verden og deler denne måneden hva som ikke fungerer og hva som skal til for å lykkes med ditt arbeid.

Festival- og arrangementsledelse del 3:Hvordan du får du de som deltar som ad–hoc-frivillig til å komme tilbake neste år? Vi ser her på formålet til arrangementet, aktivitetsnivået, verdien av en god evaluering, og hva som er viktig å tenke på for å holde engasjementet oppe.

Del 1 av dette webinaret blir arrangert 9. april

Del 2 av dette webinaret blir arrangert 23. april

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en e-post til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du e-post med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Meld deg på ved å følge denne lenken.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Topp