Laster Hendelser

13. februar kl 10:0011:00

Webinar: Frivilligkoordinering – analyse

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

For å lede frivillige riktig må vi være beviste på hvem de er og hvorfor de engasjerer seg. På dette webinaret går vi gjennom et verktøy du kan bruke for å analysere frivilliggruppa og legge et godt grunnlag for det strategiske arbeidet med frivillige.    

Dette er det andre i en rekke på tre webinarer om frivilligkoordinering. Du kan delta på alle tre, men det er også lagt opp til at du kan få utbytte av å delta på bare ett eller to.

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret

Slik foregår webinaret:

Når du er påmeldt får du epost med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Praktisk informasjon:

  • Kortnavn: Webinar om frivilligkoordinering- analyse
  • Nivå: Passer for alle
  • Når: 13.02.18 klokka 1000-1100
  • Hvor: Nett
  • Målgruppe: Personer med lederansvar i frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner

Påmelding: 

Fill out my online form.

Topp