Laster Hendelser

6. februar kl 10:0011:00

Webinar: Introduksjon til frivilligkoordinering

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Dette er det første i en rekke på tre webinarer om frivilligkoordinering. Du kan delta på alle tre, men det er også lagt opp til at du kan få utbytte av å delta på bare ett eller to.

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret

Slik foregår webinaret:

Når du er påmeldt får du epost med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Praktisk informasjon

Kortnavn: Webinar om frivilligkoordinering- intro
Nivå: passer for alle

Når: 06.02.18 klokka 1000-1100
Hvor: nett
Målgruppe: personer med lederansvar i frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner

Fill out my online form.

Topp