Laster Hendelser

17. januar 2018 kl 10:0011:00

Webinar: Konflikthåndtering

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Alle ledere i organisasjoner håndterer fra tid til annen konflikter. Dårlig håndtering blir en energitapper for organisasjonen i tillegg til en personlig påkjenning for dem som står i det. På dette webinaret får du en kjapp innføring i hemmeligheten bak en god konflikthåndtering.

Hva er et webinar?

Denne høsten tilbyr LNU en egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

Praktisk informasjon

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til elisabeth@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Når du er påmeldt får du epost med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Sted

Internettet
Topp