Laster Hendelser

26. april kl 10:0011:00

Webinar: Konfliktløsning

Hendelse Navigasjon

Alle organisasjoner opplever konflikter fra tid til annen. Som leder vil du måtte håndtere mange av dem. På dette webinaret ser vi på hemmeligheten bak en god konflikthåndtering.

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret

Slik foregår webinaret:

Når du er påmeldt får du epost med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern knyttet til påmelding
Vi oppbevarer informasjonen oppgitt i skjemaet ovenfor i inntil et år. Da blir opplysningene anonymisert og brukes til generell kursstatistikk.

Sted

Internettet
Topp