Laster Hendelser

11. juni kl 10:0011:00

Webinar: Ledelse av frivillige del 2

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Denne måneden har vi fokus på deg som leder, hva ledelse av frivillige er, og hvordan du kan utvikle din ledelse.

Ledelse av frivillige kan være en krevende jobb om du ikke har de riktige verktøyene eller er bevisst på hvordan en frivillig ønsker å bli ledet. 

Del 2 fokuserer på hvordan man kan tilpasse sin lederstil til de frivillige. Vi ser på hvordan ulike typer frivillige ønsker å bli ledet og hvordan du med hjelp av noen smarte og enkle verktøy får vite akkurat hvilken lederstil de ulike frivillige tiltrekkes av.

Formålet med webinarene er blant annet å gi deltakerene noen konkrete verktøy de kan bruke i sin hverdag med å organisere og koordinere til frivillig innsats. 

Webinaret er del to i en rekke av tre webinarer om ledelse av frivillige. Les om del tre her. Webinaret er levert av FEM consulting. Du blir kontaktet dagen før webinaret med praktisk informasjon om deltakelse.

Meld deg på her.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp