Laster Hendelser

26. februar kl 10:0011:00

Webinar: Ledelse av frivillige del 3

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Februar: Tema – ledelse av frivillige

Fokus: Ledelse av frivillig kan være en krevende jobb om du ikke har de riktige verktøyene eller er bevisst på hvordan en frivillig ønsker å bli ledet. Så denne måneden har vi fokus på deg som leder, hva ledelse av frivillige er og hvordan du kan utvikle din ledelse.

Ledelse av frivillige del 3:

Hvordan holder man med riktig lederstil motivasjonen til de frivillige oppe?

Del 1 av dette webinaret blir arrangert 5. februar.

Del 2 av dette webinaret blir arrangert 12. februar.

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en e-post til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du e-post med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp