Laster Hendelser

27. november 2018 kl 10:0011:00

Frivilligkoordinatorens rolle og ansvar del 3

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hendelse Navigasjon

November: Tema  – Frivilligkoordinering

Fokus denne måneden: Hvordan og hvorfor tenke strategisk i ditt daglige arbeid med de frivillige.

Vi ser også på  hva andre i Norges land og i Danmark er viktig å ha fokus på hentet ut i fra en undersøkelse vi har gjort blant landenes koordinatorer.

Frivilligkoordinatorens rolle og ansvar del 3:

Hvordan og hvorfor organisere dine frivillige. I dette webinaret lærer man å bruke organisasjonsmodellen som et effektivt verkøy slik at du får en oversikt på hvem dine frivillige er, hvordan holde motivasjonen oppe og hvilke du trenger flere av. Du trenger ikke å ha fått med deg del 1 & 2  for å få utbytte av dette webinaret.

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en e-post til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du e-post med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp