Laster Hendelser Krangel på arbeidsplassen.

14. september 2017 kl 10:0011:00

Webinar om konflikthåndtering

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Alle organisasjoner opplever fra tid til annen konflikter. Det eneste som er sikkert med konflikter er at de vokser hvis man ikke gjør noe med dem. God håndtering gjør at vi tåler en konflikt, og til og med kan gå styrket ut av den. Dårlig håndtering gjør at konflikten suger til seg all energi i organisasjonen og frivillige trekker seg unna.

På dette webinaret går vi gjennom noen råd for en god konflikthåndtering.

Slik foregår webinaret

Denne høsten tilbyr LNU en egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult.

Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til elisabeth@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer. Påmeldingsfrist er klokken 0800 samme dag.

Når du er påmeldt får du epost med en lenke omtrent en time før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Sted

Internettet
Topp