Laster Hendelser

6. desember 2018 kl 10:0011:00

Webinar om motivasjon del 1

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hendelse Navigasjon

Desember: Tema  – Motivasjon

Fokus: i første del så tar vi tempen på den store frivillighetsmeldingen. Det er ti år siden sist det ble skrevet en slik melding og vi ser på hovedinnholdet i meldingen og ser på hva som motiverer eller demotiverer til videre innsats. Ellers så er fokuset videre på hvordan bør du som tilrettelegger/leder/koordinator holde motivasjonen til de frivillige oppe? Hva må du tenke på og hvorfor.

Motivasjon del 1:

#Dagenderpå den store frivillhetsmeldingen kom ut. Vi tar tempen på hovedinnholdet og snakker om dette er noe som er fruktbart og motiverende for DEG som faktisk jobber med frivillighet.

Hva er et webinar?

LNU tilbyr egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en e-post til kurs@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 12 dagen før webinaret.

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du e-post med en lenke før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Påmelding

Fill out my online form.

Personvern

Når du melder deg på kurs oppbevarer vi dine personopplysninger i maksimum et år. Opplysningene lagres i en egen database, og tilgangen er begrenset til de personene som er nødvendige for å kunne gjennomføre kurset. Ved årsskifte sletter vi informasjon som kan knyttes til deg som person, og beholder resten for å kunne lage statistikk om LNUs kursaktivitet.

Sted

Internettet
Topp