Laster Hendelser

12. oktober 2017 kl 10:0011:00

Webinar: Samarbeid mellom sivilsamfunnet og det offentlige

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Dette webinaret handler om hva som skal til for å få til et godt samarbeid med det offentlige og hvordan dere kan jobbe for å være tydelige om formålet med samarbeidet. Det er særlig fokus på samarbeid med kommuner, og det blir blant annet tema hvordan et slikt samarbeid kan forankres. Kursholder denne gangen er dansk, men mange forhold er like som i Norge og mesteparten av stoffet er overførbart.

Hva er et webinar?

Denne høsten tilbyr LNU en egen rekke med webinarer – korte interaktive nettkurs. Det er selskapet Ingerfair som holder kursene, og det vil være deltakere både fra LNU og andre på kurset. Dette blir en god mulighet til litt faglig påfyll for deg som ikke har anledning til å delta på LNUs ordinære kursrekke på Tøyen.

LNU disponerer et begrenset antall plasser på hvert kurs. I utgangspunktet gjelder prinsippet om førstemann til mølla, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert dersom det er fult. Påmeldingsskjemaet stenger når alle plassene er tatt, men dersom du representerer en medlemsorganisasjon kan du sende en epost til elisabeth@lnu.no for å spørre om det er påmeldte ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist er klokken 0800 samme dag.

Slik foregår webinaret

Når du er påmeldt får du epost med en lenke omtrent en time før kurset. Her får du tilgang til livestream, og det er mulig å stille spørsmål undervegs via chat.

Fill out my online form.

Sted

Internettet
Topp