Til hovedinnhold

LNU søker avdelingsleder for forvaltning i vikariat

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for 98 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. Sekretariatet i LNU består av rundt 20 ansatte og holder til på Frivillighetshuset på Tøyen.

Forvaltningsavdelingen i LNU består av 7-8 rådgivere som forvalter ulike økonomiske støtteordninger rettet mot barne- og ungdomsfrivilligheten. Arbeidet omfatter saksbehandling, veiledning av søkere og informasjonsarbeid, samt søking og rapportering til bevilgende myndigheter. Leder for avdelingen har det faglige ansvaret for forvaltningen, og ansvar for at ansatte i avdelingen har en god arbeidshverdag.

Avdelingsleder for forvaltning inngår i ledergruppa i sekretariatet sammen med generalsekretær, assisterende generalsekretær og avdelingsleder for politikk og kompetanse.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Personalansvar for avdelingen
  • Ansvar for drift og videreutvikling av LNUs støtteordninger
  • Bidra til langsiktig ledelse og utvikling av LNU
  • Kurs og rådgivning innenfor stillingens ansvarsområde overfor medlemsorganisasjoner

Vi søker deg som har ledererfaring, gjerne med personalansvar. Du har erfaring med forvaltning av støtteordninger og kompetanse innenfor rettsvitenskap eller økonomi. Du har også bred erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten i Norge. Du er trygg i lederrollen og en god relasjonsbygger.

Hos oss i LNU får du

  • jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer
  • lønnsinnplassering mellom 543 000 kr og 598 000 kr i brutto årslønn
  • fleksibel arbeidstid
  • felles lunsj og mulighet til trening i arbeidstiden
  • god pensjonsordning

Ønsket oppstart er 25. mars 2020 eller etter avtale, og vikariatet varer frem til 5. mars 2021. Personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Les mer om LNU som arbeidsplass her.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte generalsekretær Andreas Borud på 977 20 102 eller avdelingsleder Liv Hauge Norheim på 23 31 06 05.

Søknad med CV sendes innen søndag 19. januar på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert