Til hovedinnhold
Deltakere på Ungetinget 2022
Deltakere på Ungetinget 2022

Møt unge fra hele Norden, bli med på Ungetinget 2023! 

Er du aktiv i en frivillig barne- og ungdomsorganisasjon? Er du opptatt av politikk eller organisasjonsarbeid og synes du nordisk samarbeid er viktig? Da bør du melde deg på Ungetinget 2023 10. til 12.november!  

Ungetinget 2023 er det ultimate møtestedet for unge organisasjonsmennesker, politiske hoder og kreative sjeler i alderen 18 til 30 år fra hele Norden. Det er en unik mulighet til å møte likesinnede ungdommer fra Norden og bli inspirert til å jobbe med nordisk samarbeid på tvers av landegrenser. 

Ungetinget er en integrert del av NORÐ-prosjektet. Det er et prosjekt som jobber for å skape sterke partnerskap og øke forståelsen mellom unge mennesker i Norden. På denne samlingen vil vi fokusere på å bygge sterke, inkluderende fellesskap. Gjennom spennende program og dyktige innledere vil du bli inspirert og motivert til å ta i bruk nye verktøy til å skape sterke og inkluderende organisasjoner. 

På Ungetinget vil du få muligheten til å utfordre status quo og bruke dine ideer til å skape positive endringer i Norden. Dette er ikke bare et sted for drømmere, men også for gjørere. Vi ønsker å se deg bli en aktiv deltaker i å forme fremtiden. 

Ungetinget 2023 vil finne sted på Sørmarka konferansehotell. Hvis du er mellom 18 og 30 år, kan du søke om å delta. Vi vil gi beskjed om du får plass innen 22. September. Hvert av de nordiske landene vil få mulighet til å sende deltakere fra sine barne- og ungdomsorganisasjoner. 

Ikke gå glipp av denne sjansen til å være med! Les mer om prosjektet på disse sidene, og søk om deltakelse da vell.

Søk om deltakelse her!

Publisert – Sist oppdatert 11.08.2023 13:39