Til hovedinnhold

Nå er Mangfold- og inkluderingsstøtta åpen for nye søknader

Nå er Mangfold- og inkluderingsstøtta åpen for nye søknader! 

Nå kan dere søke om støtte til prosjekter som handler om mangfold, holdninger og deltakelse! Søknadsfristen er 1. mars. 

Mangfold- og inkluderingsstøtta er for barn og unge som ønsker å vise at mangfold er positivt for samfunnet. Dere trenger ikke å jobbe med disse temaene til vanlig, men barn og unge i gruppa må ønske jobbe med disse temaene. De som kan få penger er barne- og ungdomsorganisasjoner, foreninger, fritidsklubber, ungdomshus og lokale ungdomsmiljø. 

Få hjelp til søknaden deres 

Har du en idé til et prosjekt, har et utkast til søknad eller er usikker på om prosjektet deres kan få støtte? Ta kontakt med saksbehandler nå i god tid før fristen! Saksbehandler kan hjelpe deg slik at du kan lage en god søknad. Send en e-post til kirsten@lnu.no eller ring 91 92 41 81.  

Før du tar kontakt er det lurt å lese retningslinjene for støtteordningen, og å sjekke ut ofte stilte spørsmål. Disse, og mer informasjon finner du på Mangfold- og inkluderingsstøtta sin nettside Der kan du også finne inspirasjon fra tidligere prosjekter som har fått støtte. I nedtrekksmenyen på nettsiden finner du en liste over alle prosjektene som ble godkjente i 2022.  

Søknaden sender du inn gjennom LNU sin søknadsportal. 

 

Lyst på erfaring med søknadsbehandling på CVen?  

Mangfold- og inkluderingsstøtta søker medlemmer til tildelingsutvalget for 2023!  

Det er et tildelingsutvalg som bestemmer hvilke av søknadene som skal få penger av Mangfold- og inkluderingsstøtta. Utvalget består av fem representanter fra støtteordningens målgruppe, og ledes av et av LNU sine styremedlemmer. Saksbehandler bistår utvalget som rådgiver. 

Her kan du nominere deg selv eller andre i organisasjonen/gruppa di til å sitte i tildelingsutvalget. Fristen for å nominere noen er ut dagen 15.februar. 

 

Arbeidet i utvalget 

Du sitter i tildelingsutvalget for et tildelingsår av gangen. Det er søknadsfrist 1.mars, 1. juni og 1. oktober. Tildelingsutvalget har møter omtrent to til fire uker etter fristene. Ved å bli med i utvalget forplikter du deg til å delta på de tre tildelingsmøtene i mars, juni og oktober.  

Møtene kan legges i arbeidstid eller kveldstid, alt ettersom hva som passer best for medlemmene i utvalget. De vil foregå digitalt og/eller i Oslo. Reise og eventuelt opphold for medlemmer dekkes av LNU.   

Erfaring til CVen 

Ved å være med i utvalget får du erfaring med å forvalte større summer. Støtteordningen har rundt to millioner kroner til fordeling hvert år. Du får innsikt i søknadsprosesser hos tilskuddsgivere og blir kjent med å lese og vurdere søknader opp mot retningslinjer. 

Publisert – Sist oppdatert 08.02.2023 11:49