Til hovedinnhold

Nasjonalt verktøy for rekruttering av nye til din organisasjon!

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av muligheter for å engasjere seg i frivilligheten for barn og unge, på ett og samme sted. Det er en enkel og gratis mulighet for å synliggjøre din organisasjon, og rekruttere nye deltakere og medlemmer.

 Ungfritid.no ønsker å synliggjøre det vi definerer som varig organiserte deltakelse. Dette kan være alt fra sosiale møteplasser, til verv i organisasjoner eller lokallag som skal planlegge kampanjer. Det handler kort fortalt om å vise frem det din organisasjon gjør gjennom et semester eller år, slik at dere får flere medlemmer eller faste deltakere. Ungfritid.no har nå mottatt midler fra Bufdir over tre år, som sikrer mer kontinuitet og langsiktighet for verktøyet.

Hvorfor skal vi registrere oss?

Mange organisasjoner ønsker å vokse og få flere medlemmer, men synes det er vanskelig å nå ut til de som ikke kjenner til organisasjonen fra før av. Dette ønsker vi å gjøre noe med! Målet med nettsiden er å samle alt på ett sted, og markedsføre det samlet. Slik kan de som ønsker å engasjere seg finne alle muligheter på et og samme sted. Ungfritid.no markedsføres bredt i alle sosiale medier (Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok m.fl), for å nå målgruppen.

Synliggjør din organisasjon på Ungfritid.no!      

Registreringen er ganske enkel og organisasjoner som allerede er registrert på Frivillig.no, kan bare logge inn der og aktivere den samme organisasjonen på Ungfritid.no.

Etter at organisasjonen er på plass kan dere legge ut informasjon om å bli med fast på medlemsmøter, muligheter for å bli med i politiske utvalg eller andre aktiviteter dere gjør. På aktiviteten kan du velge å legge link rett til påmelding i egne systemer for direkte innmelding, eller motta en melding med kontaktinformasjon på epost, gjennom skjema på siden vår, og ta oppfølgingen derfra.

Få kontakt med nye deltakere

Når de som ønsker å være med hos dere tar kontakt, så er det opp til deg og din organisasjon å ta de godt imot og sørge for god oppfølging videre, slik at de blir aktive i din organisasjon.

Har du spørsmål og synes noe er uklart? Ta kontakt på kontakt@ungfritid.no. Vi kan gjerne også hjelpe deg med registreringen! Bare send oss en mail, med en link til et sted vi kan finne mer informasjon.

Hvem står bak?

Ungfritid.no utvikles og drives av Frivillighet Norge, som er samarbeidsforumet til frivilligheten i Norge med over 350 medlemsorganisasjoner. Prosjektet er finansiert med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen, Bufdir og Helsedirektoratet. Ungfritid.no er en gratis løsning uten reklame eller kommersielle interesser.

Her er noen eksempler på hvordan ungdomsorganisasjoner har brukt Ungfritid:Publisert