Til hovedinnhold
Illustrasjonsbilde av samarbeid med post-its på glassflate.
Illustrasjonsfoto: BullRun/Adobe Stock.

Nye muligheter for å søke mangfold- og inkluderingsstøtta

Nå kan dere søke om støtte til prosjekter som handler om mangfold, holdninger og deltakelse! Søknadsfristen er 1. juni. 

Mangfold- og inkluderingsstøtta er for barn og unge som ønsker å vise at mangfold er positivt for samfunnet. Dere trenger ikke å jobbe med disse temaene til vanlig, men barn og unge i gruppa må ønske jobbe med disse temaene. De som kan få penger er barne- og ungdomsorganisasjoner, foreninger, fritidsklubber, ungdomshus og lokale ungdomsmiljø. 

Få hjelp til søknaden deres 

Har du en idé til et prosjekt, har et utkast til søknad eller er usikker på om prosjektet deres kan få støtte? Ta kontakt med saksbehandler nå i god tid før fristen! Saksbehandler kan hjelpe deg slik at du kan lage en god søknad. Send en e-post til kirsten@lnu.no eller ring 91 92 41 81.  

Før du tar kontakt er det lurt å lese retningslinjene for støtteordningen, og å sjekke ut ofte stilte spørsmål. Disse, og mer informasjon finner du på Mangfold- og inkluderingsstøtta sin nettside.  Der kan du også finne inspirasjon fra tidligere prosjekter som har fått støtte. I nedtrekksmenyen på nettsiden finner du en liste over alle prosjektene som ble godkjente i 2022.  

Søknaden sender du inn gjennom LNU sin søknadsportal innen 1. juni. 

Publisert – Sist oppdatert 21.06.2023 14:26