0. Praktisk

Her finner du informasjon om det praktiske rundt Barne- og ungdomstinget, samt påmelding for medlemsorganisasjoner.

Tid og sted

Barne- og ungdomstinget 2020 vil finne sted på Quality Hotel 33, på Økern i Oslo.

Påmelding og reise

LNUs medlemsorganisasjoner kan stille med opptil to representanter med tale-, forslags- og stemmerett. Etableringsmedlemmer og organisasjoner med observatørmedlemskap har tale- og forslagsrett, men ikke stemmerett. Organisasjonene må ha betalt medlemskontingent for foregående år for å ha stemmerett.

For organisasjoner med sekretariat utenfor Oslo-området dekker LNU reiseutgiftene for to delegater fra det stedet sekretariatet er lokalisert, og etter rimeligste reisemåte. Frist for å levere reiseregning er 15. mai 2020.

Dersom andre enn generalsekretær eller styreleder skal representere organisasjonen på BUT, må generalsekretær eller styreleder godkjenne dette gjennom en fullmakt. Det holde å videresende påmeldingen til fullmektig i organisasjonen, som svarer på e-post til lnu@lnu.no. Organisasjonens styreleder og generalsekretær har automatisk fullmakt til å representere organisasjonen på representantskapsmøtet dersom det ikke er valgt andre representanter. Frist for å bekrefte er 9. april 2020.

Meld deg på her

Kontaktpersoner

  • Stian Taraldset

    Assisterende generalsekretær

    23 31 05 84
    stian@lnu.no

Topp