Til hovedinnhold
© NORDIC BALTIC YOUTH SUMMIT, 2024

Påmelding: Nordic Baltic Youth Summit 2024

Vilnius, Litauen fra 27–28 september.
Søknadsfrist er 17. juni.


Synes du det er spennende med internasjonalt samarbeid og ønsker å møte andre som brenner for ungdomsmedvirkning? Nå har du muligheten til å delta i LNUs delegasjon til Nordic Baltic Youth Summit 2024!

 

Nordic Baltic Youth Summit vil bestå av deltakere fra alle de nordiske og baltiske landene. Formålet med møtet er å styrke samarbeidet og samholdet mellom unge mennesker i regionen, og komme fram til felles løsninger for fremtiden. Under møtet vil du som deltaker diskutere alt fra bærekraftig utvikling, ytringsfrihet og likestilling, med et overordnet mål om å finne fram til hvordan vi skaper mest mulig inklusive samfunn der barn og unge får delta med sin mening rundt disse spørsmålene. Deltakerne vil få muligheten til å snakke direkte til beslutningstakere i landene og delta på en rekke workshops.

Les mer om Nordic Baltic Youth Summit 2024 her

 


 → Meld deg på her!

Søknadsfrist 17. juni. Reisedøgn må beregnes. Alle utgifter dekkes av arrangøren. LNU oppfordrer alle som er medlem i en LNU- organisasjon til å søke. LNUs delegasjon vil bestå av ca. 25 deltakere fra våre medlemsorganisasjoner og fra LNU sentralt.

Publisert